Άνετη νίκη του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης με 4 – 0 επί του Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής 2016 παίδων κάτω των 12 ( – 12) (9/10/2016)

Δικαιώθηκε  η απόφαση των  Στέλιου Δοκιμάκη και  Κώστα  Παπακυριακόπουλου, να επιλεγεί τελικά για τον Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης η συμμετοχή στα σκακιστικά πρωταθλήματα του φθινοπώρου 2016 δύο ομάδων του Πήγασου αποκλειστικά στις μικρές ηλικίες. Στα ομαδικά πρωταθλήματα Αττικής 2016 κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών. Δεν ήταν πρακτικά δυνατό να συμμετάσχει η ομάδα μας και με τρίτη ομάδα Σκακιού τη ίδια χρονική περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο δεν συμμετείχε τελικά όπως τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα μας Ανδρών Σκακιού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Μπίκος που εφέτος μετονομάσθηκε σε Δρεπανιώτη.

Οι μικροί μας σκακιστές είναι όλοι ταλέντα και μαχητές και μας αποζημιώνουν με τις εμφανίσεις τους. Είναι εγγυητές για ένα δυναμικό αύριο της ομάδας μας στο Σκάκι και κάθε συμμετοχή τους σε αγώνες επιταχύνει την εμπειρία και την αγωνιστική τους εξέλιξη.

Την Κυριακή 9/10/2016 οι μικροί μας σκακιστές έκαναν όλοι σπουδαία εμφάνιση στη Γκράβα και κατενίκησαν τον αξιόμαχο Α.Ο. Απόλλων Βριλησσίων με 4 – 0 για το Ομαδικό πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής 2016 κάτω των 12 ( – 12). Αγωνίσθηκαν για τον Πήγασο οι Νίκος Τραγουδάρας, Κώστας Καμούδης, Γιάννης Παπαδημητρίου και Χριστόφορος Παπαζαχαρίας, οι οποίοι απέδωσαν όμορφες και προσεκτικές σκακιστικές παρτίδες και νίκησαν όλοι τους αντιπάλους τους σκακιστές, φθάνοντας έτσι στην νίκη με το απόλυτο σκορ 4 – 0.

Την ίδια ημέρα 9/10/2016 οι μεγαλύτεροι μικροί μας σκακιστές αγωνίσθηκαν εκτός έδρας για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής κάτω των 16 ετών ( – 16) με τον ισχυρό Σ.Ο. Τριαντάφυλλος Σιαπέρας Λιοσίων και απέσπασαν ισοπαλία 2 – 2, χάνοντας μάλιστα ευκαιρία για νίκη και στον αγώνα αυτό. Τις νίκες για τον Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης κατέκτησαν ο Στέλιος  Χρυσομάλλης και ο Κώστας Αγγελόπουλος, μετά από όμορφες και δυνατές σκακιστικές παρτίδες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.aopigasos.gr/?p=3005

Αφήστε μια απάντηση