Εντυπωσίασε και φέτος η γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των Σωματείων μας που έγινε στις 22/3/2015

Εντυπωσιακή ήταν και εφέτος η ετήσια γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των σωματείων μας Α.Ο. και Α.Σ.Α.Μ.Ε.Α. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ και Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που έγινε τη Κυριακή 22/3/2015, ώρα 5.30΄ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου, επί των οδών Παπαναστασίου και Σεράφη, δύο οικοδομικά τετράγωνα κάτω από το Σταθμό του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) Αγίου Νικολάου. Αθρόα ήταν και πάλι η προσέλευση εκπροσώπων Αθλητικών Ομοσπονδιών, Αθλητικών Ενώσεων, Σωματείων, αθλητών και αθλητριών μας από την Αττική, τη Πάτρα, τη Κόρινθο και άλλες περιοχές, προπονητών και μελών των Σωματείων μας, γονέων και φίλων, καθώς και εγνωσμένου κύρους φίλων του αθλητισμού. Μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Φουντουλάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ο κ. Αλέξανδρος Τσιρακίδης, Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο κ. Άρης Κόμης, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, ο κ. Νικόλαος Λέμης, Μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου, ο κ. Μιχάλης Κοκκίνης, βοηθός Ταμία της Ε.ΠΟ.Σ.Κ., ο κ. Γεώργιος Γκελντής, Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Παγοδρομιών Μοσχάτου «Ο ΤΑΡΑΝΔΟΣ», η κα Άννη Παπαθεοδώρου, Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, ο κ. Δημήτρης Κάζαγλης, Εθνικός προπονητής της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, η κα Κλέμη Διαμαντοπούλου, προπονήτρια Τοξοβολίας, τα Προεδρεία και μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων μας, (Δ. Λιανός, Αργ. Αργυρίδης, Γ. Λιανός, Γ. Κυριαζής, Ε. Κακλαμάνος, Γ. Κοντράρος, Μ. Σ. Λιανού, Ν. Πολίτης, Μ. Κλειδοπούλου, Δ. Γερακάρης, κλπ), οι οποίοι έκαναν και τις απονομές, ο Παραολυμπιονίκης αθλητής μας Ποδηλασίας Σταμάτης Κοτζιάς, ο διεθνής αθλητής μας Βασίλειος Ντούνης, που κατέκτησε μέσα στο 2014 την 3η θέση στο Ομαδικό αγώνισμα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, πολλοί αθλητές και αθλήτριές μας με συμμετοχή το 2014 στις Εθνικές ομάδες και με Πανελλήνιες νίκες, οι προπονητές μας, γονείς των αθλητών, φίλοι των Σωματείων κ.α. Την εκδήλωση ιερολόγησε και ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Κύριλλος του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου.

Στην αρχή της εκδήλωσης και μετά το καλωσόρισμα και την ιερολόγηση της εκδήλωσης, έγινε συνοπτική γενική αναφορά του αθλητισμού στη πατρίδα μας μέχρι σήμερα, από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης κ. Δημ. Λιανό. Αναφέρθηκε ότι η αγάπη στον αθλητισμό και η καλλιέργειά του στη πατρίδα μας έχουν διαδρομή τουλάχιστον από αρκετές χιλιάδες χρόνια ήδη προ Χριστού και η αγάπη αυτή για τον αθλητισμό με ποικίλες μάλιστα μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις στη πατρίδα μας, δεν έπαυσαν ποτέ μέχρι σήμερα, το γεγονός δε αυτό έχει αναγνωρισθεί επίσημα σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες ξένων χωρών. Είναι καταγεγραμμένο ότι ήδη από αρκετές χιλιετηρίδες προ Χριστού γίνονταν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και συχνά μάλιστα ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως λαμπαδηδρομίες, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις κλπ, σε πάρα πολλές περιοχές της ευρύτερης τότε Ελλάδας. Στις εκδηλώσεις αυτές προεξέχουσα θέση είχαν οι αθλητικοί αγώνες, που τελούνταν με ίδιους και ίσους κανόνες για όλους τους συμμετέχοντες και μεγάλη αναγνώριση στους νικητές, στοιχεία δηλαδή ενός ανεπτυγμένου πολιτισμού με αρχές και αξίες. Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι έμφυτη στη χώρα μας από την αρχαιότητα, καθώς αποτελεί ταυτόχρονα παιχνίδι και ψυχαγωγία, άσκηση σώματος, εκγύμναση – προπόνηση, βελτίωση σωματικών ικανοτήτων, υγεία, εκπαίδευση, ελεύθερη προσωπικότητα, θέληση και προσπάθεια για διάκριση στους αθλητικούς αγώνες με ίσους κανόνες, με σεβασμό και αναγνώριση των νικητών, με αλληλεγγύη και ομαδικότητα, άμυνα κατά της ενασχόλησης με βλαβερές κακές συνήθειες, όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά, οκνηρία και συνειδητοποίηση ότι η διάκριση στον αθλητισμό και στους αγώνες που απαιτεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκγύμναση, θέληση και προσπάθεια, αντιστοιχεί και με τη προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για τη διάκριση στη ζωή. Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι ανέκαθεν έμφυτη από την παιδική ηλικία, καθώς είναι έμφυτη η τάση των νέων προς χάριν της ψυχαγωγίας τους να παίζουν, να γυμνάζονται και να αθλούνται, το γεγονός δε αυτό αποτέλεσε τη βάση για την καθιέρωση των εορταστικών αθλητικών αγώνων και την καθιέρωση αντικειμενικών ίσων κανόνων διεξαγωγής τους. Ο ελληνικός πολιτισμός με τις αρχές και αξίες του έχει μοναδικότητα στις καταβολές αυτές από αρχαιοτάτων ετών και ο αθλητισμός που είναι σημαντικό μέρος του, μαζί με τις αρχές και τις αξίες μας είναι δώρο και αγαθό για ολόκληρη την ανθρωπότητα, που μπορούμε να το διατηρήσουμε στη σωστή και υγιή μορφή του αθλητισμού. Είναι γνωστό και σωστό αυτό που κήρυτταν οι προγονοί μας, ότι το υγιές σώμα από τον αθλητισμό συντελεί σε υγιή νου.

Εξ αιτίας λοιπόν αυτής της έμφυτης αγάπης για τον αθλητισμό των αθλητών και αθλητριών μας και τη βοήθεια των προπονητών, των μελών και των φίλων μας εξακολουθούμε να έχουμε αυτή τη μεγάλη και επιτυχημένη αθλητική δραστηριότητα, όπως έγινε και το 2014, μολονότι η Πολιτεία λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αδυνατεί να βοηθήσει, όπως έκανε παλαιότερα, τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Στα σωματεία μας η συνέχεια της αθλητικής τους δραστηριότητας στηρίζεται στην αγάπη για τον αθλητισμό και την ανιδιοτελή προσφορά των αθλητών και αθλητριών μας, των μελών, των προπονητών, των γονέων και των φίλων μας.

Αναφέρθηκε επίσης ότι στη δύσκολη σημερινή εποχή η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο φορέας που όπως πάντα συμπαρίσταται, βοηθάει και προσφέρει όσο μπορεί και τούτο μάλιστα είναι πολύ πιο σημαντικό στις σημερινές αυξημένες δυσκολίες. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά παρεχώρησε το χώρο για την εκδήλωση της γιορτής μας, στην οποία βοήθησε ενεργά, όπως επίσης βοηθάει και το σωματείο μας με τη παραχώρηση του χώρου αυτού του Πνευματικού Κέντρου για την αθλητική σκακιστική δραστηριότητα του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης και γι’ αυτό το Σωματείο μας την ευχαριστεί. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ήδη από τις σκακιστικές προπονήσεις σε αυτό το Πνευματικό Κέντρο, αλλά και στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας που παρέχει ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, έχουν ενταχθεί στην ομάδα μας και συμμετέχουν με επιτυχία σε επίσημους αγώνες της, καθώς και σε σχολικά πρωταθλήματα 50 περίπου νεαροί εξελισσόμενοι σκακιστές και σκακίστριες μικρών ηλικιών. Για το λόγο αυτό ο Δ. Λιανός ευχαρίστησε τον πατέρα Κύριλλο για τη πολύτιμη συμβολή του ίδιου και της Ορθόδοξης εκκλησίας στο αθλητικό έργο του Σωματείου μας.

Στα πλαίσια της αναφοράς – ενημέρωσης για τη πορεία των αθλητικών τμημάτων και την ευγενή άμιλλα για τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση, ανέφερε το γεγονός ότι 6 αθλητές του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ήταν το 2014 μέλη των Εθνικών ομάδων. Ο 25χρονος Κορωπιώτης Βασίλης Ντούνης στο άθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, που μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατέκτησε τη 3η θέση στο ομαδικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους συναθλητές του στην Εθνική Ομάδα Πυλαρινό και Τριανταφύλλου και αποτελεί μεγάλη ελπίδα για διάκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο το 2016, ενώ επίσης κατέκτησε για δύο συνεχείς χρονιές τη 1η θέση στο αγώνισμα Σπάθης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με μεγάλο μάλιστα συναγωνισμό. Ο αειθαλής Παναγιώτης Μπάρλας στη Ποδηλασία Δρόμου, ο οποίος χάρις στην αστείρευτη θέλησή του αγωνίσθηκε επάξια με την Εθνική ομάδα Ποδηλασίας το 2014 και πέτυχε για μια ακόμα συνεχόμενη φορά να βελτιώσει την ατομική του επίδοση σε χρόνο με τη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης εξακολουθεί να έχει βεβαρημένες και χρονοβόρες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και παρά ταύτα, συνεχίζει τις καθημερινές εξαντλητικές προπονήσεις του, ώστε αποτελεί εντυπωσιακό φυσικό παράδειγμα αγάπης, θέλησης, συνεχούς βελτίωσης και επιτυχίας με το να συνεχίζει να επιτυγχάνει κάθε χρόνο ολοένα καλύτερες επιδόσεις. Ο Δημήτρης Ντόβας, ο Αλέξης Μανάγιας και η Αθηνά Λιβανοπούλου, οι οποίοι χάρις στις νίκες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού και Μερικώς Βλεπόντων, επελέγησαν στην Εθνική ομάδα και αγωνίσθηκαν με επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 του αθλήματος αυτού, που έγινε στη Κατερίνη. Μάλιστα η Αθηνά Λιβανοπούλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας 2014 στη κατηγορία Γυναικών, ενώ ο Δημήτριος Ντόβας και ο Αλέξης Μανάγιας στο ίδιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού και Μερικώς Βλεπόντων 2014 κατέκτησαν τη 3η και τη 4η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη. Επίσης ο Δημήτρης Ντόβας κατέκτησε τη 3η θέση και στο αγώνισμα 5.000 μέτρων Αντοχής της κατηγορίας Τυφλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2014. Ο Παραολυμπιονίκης αθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς (6ος στο Πεκίνο 2008 και 8ος στο Λονδίνο 2012) αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά Πρωταθλητής Ελλάδας Ποδηλασίας Δρόμου στη κατηγορία του, δεν κατόρθωσε όμως το 2014 να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα, της οποίας είναι βασικό μέλος, στο μοναδικό αγώνα της στο εξωτερικό, εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο αγώνας ανακοινώθηκε σχεδόν τις τελευταίες μέρες πριν τη διεξαγωγή του και δεν κατέστη δυνατόν να πάρει άδεια από την εργασία του, παραμένει όμως μεγάλη ελπίδα για 3η συνεχόμενη διάκριση σε παραολυμπιακούς αγώνες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέϊρο Βραζιλίας το 2016 στην Ποδηλασία Δρόμου.

Στον Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ τη μεγαλύτερη δραστηριότητα με τις περισσότερες διακρίσεις το 2014 είχαν τα τμήματα του Σκακιού και της Ποδηλασίας και ακολούθησε το τμήμα Μπάσκετ, χωρίς να υστερήσει κανένα αθλητικό τμήμα. Στο Σκάκι η ομάδα μας έκανε επιτυχημένη πορεία σε όλα τα πρωταθλήματα και τα ομαδικά κύπελλα που συμμετείχε, διοργάνωσε δύο επιτυχημένα σκακιστικά τουρνουά με τη Σκακιστική Λέσχη Αθήνας ‘Skaleath’ υπό την επιμέλεια του έμπειρου σκακιστή μας Γιώργου Παλαιολόγου και πολλοί νεαροί αθλητές – σκακιστές μας που έχουν ενταχθεί στην ομάδα μας, περίπου 50, συμμετείχαν με επιτυχία στα σχολικά πρωταθλήματα. Οι προπονήσεις γίνονται με τον Στέλιο Δοκιμάκη στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Μάρκου και με τους Νίκο Πολίτη και Κώστα Παπακυριακόπουλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας του Δήμου Αθηναίων. Στη Ποδηλασία η ομάδα μας κατέκτησε για μια ακόμα φορά τη 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2014 της κατηγορίας Masters με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή ποδηλασίας Λουκά Καταπόδη, ο οποίος σάρωσε τις πρώτες θέσεις μέσα στο 2014 και διεκρίθη ιδιαίτερα και στους αγώνες που έδωσε στο εξωτερικό, συμβάλλει δε με το ήθος του, τη ψυχική του δύναμη και τις μεγάλες τεχνικές γνώσεις του στην αγωνιστική άνοδο όλης της ομάδας. Μεγάλες όμως διακρίσεις πέτυχαν στη Ποδηλασία το 2014 και οι αθλητές μας Ανδρέας Μπαζάρογλου, που μεταξύ άλλων κατέκτησε τη 1η θέση και στους δύο αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Αττικής, όπως και οι Σταυριανός Άρης, Φάνης Καταπόδης και Γιώργος Νίνης ο οποίος, μεταξύ άλλων, κέρδισε και τη 1η θέση στην Ανάβαση Πάρνηθας. Σημαντικές επιτυχίες επίσης άρχισαν να επιτυγχάνονται και πάλι στις μικρές ηλικίες της ποδηλασίας χάρις στο έργο του προπονητή Γιώργου Πλατώνη.

Στο Μπάσκετ, παρά τις αντιξοότητες που προήλθαν από τις απουσίες βασικών αθλητών μας λόγω τραυματισμών και στράτευσης, η ομάδα μας έκανε δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα Ανδρών με το προπονητή κ. Κώστα Τσιαφούτη και ικανοποίησε και στα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων με τον προπονητή κ. Παντελή Μανώλογλου.

Στο Χόκεϋ επί Πάγου Γυναικών μετά από διετή περίπου απραξία της προηγούμενης Ομοσπονδίας ΕΟΠαγοδρομιών, η οποία δεν διοργάνωσε αγώνες και Πρωταθλήματα και την υπαγωγή του αθλήματος αυτού στην ΕΟΧιονοδρομιών, οι δύο ομάδες μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών – Αμαζόνες, που πρωταγωνιστούν πανελληνίως στο άθλημα αυτό, ετοιμάζονται και πάλι για να διακριθούν στο πρωτάθλημα, όταν προκηρυχθεί από την ΕΟΧ.

Ο πατήρ Κύριλλος, ο οποίος ιερολόγησε την εκδήλωση, ανέφερε ότι έχει διαπιστώσει το σημαντικό έργο το οποίο γίνεται από την ομάδα μας για το Σκάκι σε νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου, ότι είναι ικανοποιημένος γι’ αυτή την αθλητική δραστηριότητα και ότι θα συνεχίσει να παρέχει τη συνδρομή του στο αθλητικό έργο της, καθώς είναι για καλό σκοπό.

Οι βραβεύσεις ήταν στιγμές γεμάτες συγκίνηση και χαρά και έγιναν με κύπελλα, πλακέττες, μετάλλια, διπλώματα και άλλα βραβεία. Ξεκίνησαν με τις βραβεύσεις των 6 αθλητών του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, που αγωνίσθηκαν με την Εθνική Ομάδα το 2014 (Βασίλης Ντούνης, Παναγιώτης Μπάρλας, Σταμάτης Κοτζιάς, Αθηνά Λιβανοπούλου, Δημήτρης Ντόβας και Αλέξης Μανάγιας, για τις διακρίσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω) από τον κ. Γιώργο Φουντουλάκη, Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Ο κ. Γ. Φουντουλάκης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το αθλητικό έργο το οποίο γίνεται στον ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και σημαντικές οι επιτυχίες των αθλητών του, γνωρίζει δε και εκτιμά τους παράγοντες της ομάδας Δ. Λιανό και Γ. Λιανό, που ήταν συνεργάτες του και παραμένουν φίλοι του και προσφέρουν στον αθλητισμό. Ανέφερε επίσης ότι για τις επιτυχίες συμβάλλουν οι ίδιοι οι αθλητές για την αγάπη τους στον αθλητισμό, οι προπονητές τους και οι γονείς τους. Ο κ. Αλέξανδρος Τσιρακίδης, Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελλήνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, έκανε την απονομή στους Λουκά Καταπόδη και Ανδρέα Μπαζάρογλου του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, για τις διακρίσεις τους που αναφέρουμε παραπάνω.

Βραβεύθηκαν επίσης:

Ο Κωνσταντίνος Κούτσιας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης με 4 χρυσά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Δρόμου και Στίβου ΑμεΑ. 2014.

Οι Φάνης Καταπόδης και Γιώργος Νίνης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, νίκες στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Αττικής και 1η θέση στην Ανάβαση Πάρνηθας 2014 ο Γιώργος Νίνης, καθώς και ο Σταυριανός Άρης για την 3η θέση στη κατηγορία Μάστερς Β στο Κύπελλο της ΠΕΠΑ.

Ο Κωνσταντίνος Νικολής του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ. 2014.

Ο Στυλιανός Χρυσομάλλης του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, νίκες και αήττητο στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής με την ομάδα μας και 1η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα (βραβείο έλαβε και από το προπονητή του Στέλιο Δοκιμάκη).

Ο Αλέξανδρος Παναγιώτου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης, για τις νίκες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ. 2014.

Η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης για τη νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2014.

Ο Γεώργιος – Λάμπρος Καρκαλούσος για την επιτυχή εμφάνισή του στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και την αγάπη του στο άθλημα αυτό σε συνδυασμό με την άδικη και παράνομη συμπεριφορά της Ε.ΠΟ.Σ.Κ. σε βάρος του και σε βάρος άλλων αθλητών, για την οποία το Σωματείο μας έχει κάνει καταγγελία.

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης για τις νίκες του στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής.

Οι Κώστας Καμούδης, Κώστας Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδημητρίου, Μαριαλένα Καμούδη και Νίκος Τραγουδάρας του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης για τις νίκες τους στα ατομικά και ομαδικά Σχολικά Πρωταθλήματα (όπως και ο Στέλιος Χρυσομάλλης) και τις νίκες τους με την ομάδα μας.

Ο Γεώργιος Παλαιολόγος του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης για την επιτυχημένη διοργάνωση δύο σκακιστικών τουρνουά του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης με τη Σκακιστική Λέσχη Αθήνας “Skaleath” το 2014, στα οποία πρωτοστάτησε.

Ο ΣτέλιοςΤσελεπής, επειδή βοηθά ενεργά στην αθλητική δραστηριότητα του τμήματος Ποδηλασίας του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης.

Ο Νικόλαος Πολίτης, έφορος Σκακιού του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, επειδή διοργάνωσε και προσφέρει με αγάπη και ζήλο εκπαιδευτικά μαθήματα Σκακιού για την ομάδα μας σε νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας με την έγκριση και συμπαράσταση του ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων και τη συμπαράσταση και του σκακιστή μας Κώστα Παπακυριακόπουλου.

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους στο Ποδηλατικό τμήμα του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης οι Ιωάννης Λάμπος και Πολυζώης Ευαγγελόπουλος, αθλητές της ομάδας μας.

Τις απονομές έκαναν επίσης, μεταξύ άλλων και οι κ.κ. Ν. Λέμης, Μ. Κοκκίνης, π. Κύριλλος, Α. Κόμης, Γ. Γκελντής, Αρ. Αργυρίδης, Γ. Λιανός, Γ. Κυριαζής, Δ. Κάζαγλης, Σ. Δοκιμάκης, Α. Παπαθεοδώρου, Κλ. Διαμαντοπούλου, Μ. Σ. Λιανού κ.α.

Aκολούθησε το διάλειμμα για τη κοπή της πίτας από το πατέρα Κύριλλο και τα αναψυκτικά και η καθιερωμένη κλήρωση για το τυχερό της γιορτής που κέρδισε το λαβαράκι της ομάδας. Τυχερός εφέτος ήταν ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, πατέρας του νεαρού σκακιστή του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης Σταύρου Σπηλιόπουλου, που κέρδισε το λαβαράκι της ομάδας και επίσης κέρδισε και μια πλήρη αθλητική φόρμα της Εθνικής Ομάδας, η οποία ήταν προσφορά του κ. Γ. Φουντουλάκη, Προέδρου της ΕΠΕ και της Ε.Α.Ομ.ΑμεΑ., η οποία είχε ανακοινωθεί για το τυχερό πριν γίνει η κλήρωση. Η γιορτή έληξε με πλατιά χαμόγελα όλων.

* Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, σύντομα.

DSC_0638 DSC_0636

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=2397

Αφήστε μια απάντηση