Εντυπωσίασε και φέτος η γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των Σωματείων μας που έγινε στις 2/3/2014

Εντυπωσιακή ήταν και εφέτος η ετήσια γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών των σωματείων μας Α.Ο. και Α.Σ.Α.Μ.Ε.Α. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ και Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που έγινε τη Κυριακή 2/3/2014, ώρα 5.00΄ μ.μ. στην αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Πατησίων (Παπαντωνίου 61). Αθρόα ήταν και πάλι η προσέλευση εκπροσώπων Αθλητικών Ομοσπονδιών, Αθλητικών Ενώσεων, Σωματείων, αθλητών και αθλητριών μας από την Αττική, τη Πάτρα, τη Κόρινθο και άλλες περιοχές, προπονητών και μελών των Σωματείων μας, γονέων και φίλων, καθώς και εγνωσμένου κύρους φίλων του αθλητισμού. Μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Μοντέρνου Πεντάθλου κ. Δημ. Λιανός, ο Αναπληρωτής Ταμίας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.με.Α. κ. Γ. Λιανός, ο κ. Αλέξανδρος Κελόγλου, Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου, ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών κ. Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής του Χειρουργικού του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Σπυρίδων Ρίζος, οι κ.κ. Δημήτρης Πανταζής, Ειδικός Γραμματέας και Μιχάλης Κοκκίνης, Έφορος Υλικού της Ε.ΠΟ.Σ.Κ., ο Υπεύθυνος του Ενοριακού Κέντρου Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Πατησίων κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, τα Προεδρεία και μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων μας, (Δ. Λιανός, Αργ. Αργυρίδης, Π. Μπουλταδάκης, Γ. Λιανός, Ε. Κακλαμάνος, Γ. Κοντράρος, Μ. Σ. Λιανού, Ε. Γιασλάς, Δ. Γερακάρης, Ι. Φατούρος κλπ), ο Παραολυμπιονίκης αθλητής μας Σταμάτης Κοτζιάς, οι προπονητές μας κ.α., οι οποίοι έκαναν και τις απονομές. Την εκδήλωση ιερολόγησε και ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Χαράλαμπος Στάμος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Πατησίων.

Στην αρχή της εκδήλωσης και μετά το καλωσόρισμα και την ιερολόγηση της εκδήλωσης και της αρξαμένης αγωνιστικής περιόδου, έγινε συνοπτική γενική αναφορά του αθλητισμού στη πατρίδα μας μέχρι σήμερα, από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης κ. Δημ. Λιανό. Αναφέρθηκε ότι η αγάπη στον αθλητισμό και η καλλιέργειά του στη πατρίδα μας έχουν διαδρομή τουλάχιστον από αρκετές χιλιάδες χρόνια ήδη προ Χριστού και η αγάπη αυτή για τον αθλητισμό δεν έπαυσε ποτέ μέχρι σήμερα, το γεγονός δε αυτό έχει αναγνωρισθεί επίσημα σε βιβλία και εγκυκλοπαίδειες ξένων χωρών. Είναι καταγεγραμμένο ότι ήδη από αρκετές χιλιετηρίδες προ Χριστού γίνονταν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και συχνά μάλιστα ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή εορταστικών και πολιτικών εκδηλώσεων, όπως λαμπαδηδρομίες, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις κλπ, στους δέκα (10) Δήμους της αρχαίας Αττικής, πολύ πριν ακόμα συνενωθούν σε ένα Δήμο της Αθήνας, όπως γίνονταν αντίστοιχες εκδηλώσεις και σε πάρα πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας. Στις εκδηλώσεις αυτές προεξέχουσα θέση είχαν οι αθλητικοί αγώνες, που τελούνταν με ίδιους και ίσους κανόνες για όλους τους συμμετέχοντες και μεγάλη αναγνώριση στους νικητές, στοιχεία δηλαδή ενός ανεπτυγμένου πολιτισμού με αρχές. Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι έμφυτη από την αρχαιότητα, καθώς αποτελεί ταυτόχρονα παιχνίδι και ψυχαγωγία, άσκηση, εκγύμναση και υγεία, εκπαίδευση για τη προσπάθεια διάκρισης στους αθλητικούς αγώνες με ίσους κανόνες, με σεβασμό και αναγνώριση των νικητών, με αλληλεγγύη και ομαδικότητα, άμυνα κατά της ενασχόλησης με βλαβερές κακές συνήθειες, όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά, οκνηρία και συνειδητοποίηση ότι η διάκριση στον αθλητισμό και στους αγώνες που απαιτεί μεγάλη εκγύμναση και προσπάθεια, αντιστοιχεί και με τη προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για τη διάκριση στη ζωή. Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι ανέκαθεν έμφυτη από την παιδική ηλικία, καθώς είναι έμφυτη η τάση των νέων προς χάριν της ψυχαγωγίας τους να παίζουν και να συναγωνίζονται στο τρέξιμο, ποιός θα τρέξει πιο γρήγορα μία απόσταση, στα άλματα, ποιός θα κάνει το μεγαλύτερο, στις ρίψεις, ποιός θα ρίξει πιο μακριά ένα κοντάρι, μια πέτρα ή άλλο αντικείμενο, στην πάλη, ποιός θα νικήσει και γενικά ν’ αθλούνται συναγωνιζόμενοι, το γεγονός δε αυτό αποτέλεσε τη βάση για την καθιέρωση των εορταστικών αθλητικών αγώνων και την καθιέρωση αντικειμενικών ίσων κανόνων διεξαγωγής τους. Ο ελληνικός πολιτισμός με τις αρχές και αξίες του έχει μοναδικότητα στις καταβολές αυτές από αρχαιοτάτων ετών και ο αθλητισμός που είναι σημαντικό μέρος του, μαζί με τις αρχές και τις αξίες μας είναι αγαθό για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, υγεία, είναι άλλωστε γνωστή η αρχαία ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιή», είναι σωστή εκπαίδευση, σωστή συμπεριφορά, ψυχαγωγία, άσκηση, με κανόνες ίσους και δίκαιους για όλους.

Αναφέρθηκε ότι τα τελευταία πενήντα (50) χρόνια άλλαξε πολλές φορές η αθλητική νομοθεσία, χωρίς αυτό να απαιτείται σε όλη την έκταση που έλαβε χώρα, καθώς πάντοτε υπήρχε η ισχύουσα εκάστοτε νομοθεσία με κύριο όμως πρόβλημα ότι δεν εφαρμοζόταν όπως έπρεπε και όχι ότι έπρεπε αυτή να αλλάξει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Επίσης ότι στο ίδιο αυτό χρονικό διάστημα άλλαξαν πολλές φορές οι αρμόδιες για τον αθλητισμό υπηρεσίες, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και γνώση του ακριβούς προσδιορισμού των αρμοδιοτήτων τους, χωρίς να σχετίζεται αυτό με την αγάπη στον αθλητισμό και μάλιστα σήμερα ακόμα εμπλέκονται πολλοί φορείς με αρμοδιότητες στον αθλητισμό, που επίσης πολλές φορές αλλάζουν και οι αρμόδιοι φορείς και η νομοθεσία που ισχύει για την εκάστοτε αρμοδιότητά τους, όπως φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι, Νομαρχία, Περιφέρεια), Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Υπηρεσίες Δ.Ο.Υ., Πρωτοδικείου, Αστυνομίας και Τροχαίας, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι ποικίλες υποχρεώσεις των Σωματείων, μεταξύ των οποίων να πληρώνουν τα ίδια ακόμα και για τους διαιτητές και κριτές για τη τέλεση των αγώνων τους από τους οποίους δεν έχουν κανένα έσοδο, να εξασφαλίζουν άδεια για τέλεση αγώνων, να ενημερώνουν τα ίδια τις αστυνομικές Αρχές για τους αγώνες, μολονότι μάλιστα τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία είναι Νομικά Πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ήδη τα τελευταία χρόνια δεν επιχορηγούνται από τη Πολιτεία (Γ.Γ.Α.), το μόνο τους δε έσοδο είναι οι μικρές συνδρομές των μελών τους. Έτσι χωρίς να έχουν καμία βοήθεια πλέον, ταλαιπωρούνται και δυσκολεύονται από όλη την απαιτούμενη γραφειοκρατία, παρά το γεγονός ότι μετά τη διακοπή των επιχορηγήσεων είναι ερωτηματικό πλέον η διατήρησή της τουλάχιστον στον ίδιο μεγάλο βαθμό, η συνέχιση δε της αθλητικής δραστηριότητας των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων στηρίζεται στη προαναφερθείσα έμφυτη αγάπη των αθλουμένων για τον αθλητισμό, η οποία θα συνεχίσει πάντοτε να υπάρχει ακόμα και με τη μορφή της ελεύθερης άθλησης, χωρίς δηλαδή σωματεία. Αναφέρθηκε επίσης ότι πριν από 30 ως 35 χρόνια περίπου έγινε εισβολή πολιτικοποίησης στον αθλητισμό της πατρίδας μας, η οποία τον έβλαψε, οι δε παρεμβάσεις που είχαν γίνει, δεν είχαν σχέση με τη πραγματική αγάπη στον αθλητισμό. Αυτά πέρασαν και ο αθλητισμός συνεχίζει.

Αναφέρθηκε ακόμα ότι τα αθλητικά σωματεία είναι τα «κύτταρα» του ερασιτεχνικού αθλητισμού και είναι μέλη των Αθλητικών Ομοσπονδιών των Ολυμπιακών αθλημάτων που υπάγονται ως μέλη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η οποία μετά τη ραγδαία, συνεχόμενη και κάθετη μείωση τα τελευταία χρόνια της επιχορήγησης τόσο της Ε.Ο.Ε., όσο και των Αθλητικών Ομοσπονδιών (συνολικά μείωση περίπου 80% ως 85% σε σχέση με το 2010 και το 2004 αντίστοιχα) και πολύ περισσότερο και των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων μετά το 2010, θα πρέπει να ανακτήσει η ίδια την αποκλειστική διαχείριση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων της ιδιοκτησίας της (Ο.Α.Κ.Α. κλπ), όπως δικαιούται, για τη κάλυψη των αθλητικών δραστηριοτήτων και αναγκών των αθλημάτων για τα οποία κατασκευάσθηκαν. Στα σωματεία μας η συνέχεια της αθλητικής τους δραστηριότητας στηρίζεται στην αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά των αθλητών και αθλητριών  μας, των μελών, των προπονητών, των γονέων και των φίλων μας.

Τέλος έγινε αναφορά στη μεγάλη συνεισφορά στην αθλητική δραστηριότητα των ομάδων μας, των προπονητών μας, από τους οποίους  έχουν ξεχωρίσει κυρίως οι Λουκάς Καταπόδης στη Ποδηλασία, ο Κώστας Τσιαφούτης στο Μπάσκετ Ανδρών, ο Παντελής Μανώλογλου στο Μπάσκετ Εφήβων, ο Στέλιος Δοκιμάκης στο Σκάκι, ο Στέφανος Καραλής στη Χειροσφαίριση, ο Μιρέλ Ντουμιτράκε στο Χόκεϋ επί Πάγου, η Κλημεντίνη Διαμαντοπούλου στη Τοξοβολία, ο Γιώργος Παυλίδης στο Μοντέρνο Πένταθλο και στη Ξιφασκία, ο προπονητής του Βασίλη Ντούνη στη Ξιφασκία Δημήτρης Κάζαγλης, ο προπονητής του Ολυμπιονίκη Σταμάτη Κοτζιά στη Ποδηλασία Κώστας Γκρέκας και ο προπονητής του Αλέξανδρου Παναγιώτου στη Κολύμβηση Τάκης Παϊπέτης.
Αναφέρθηκε επίσης ότι στη  δύσκολη σημερινή εποχή η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο φορέας που όπως πάντα συμπαρίσταται, βοηθάει και προσφέρει όσο μπορεί σε όσους προστρέχουν σ’ αυτή, στις σημερινές μάλιστα δυσκολίες. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά παρεχώρησε το χώρο για την εκδήλωση της γιορτής μας, στην οποία βοήθησε ενεργά, όπως επίσης βοηθάει και το σωματείο μας με τη παραχώρηση του χώρου αυτού του Ενοριακού Κέντρου για την αθλητική σκακιστική δραστηριότητα του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης και γι’ αυτό το Σωματείο μας την ευχαριστεί.

Οι βραβεύσεις ήταν στιγμές γεμάτες συγκίνηση και χαρά. Ξεκίνησαν με τη βράβευση για την αγάπη και τη προσφορά τους στον αθλητισμό του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου και του Διευθυντή Χειρουργικού του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Σπύρου Ρίζου, οι οποίοι τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή. Στις βραβεύσεις τη τιμητική του είχε και πάλι το άθλημα της Ποδηλασίας. Βραβεύθηκαν με κύπελλα και πλακέττες ο Πατρινός Λουκάς Καταπόδης του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, που το 2013 διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου της κατηγορίας Masters, που έγινε στην Ιταλία σε μεγάλο υψόμετρο (στις Άλπεις) τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις των νικητών και κατέκτησε τη 1η θέση  και στους δύο αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου και σε Διεθνές Κύπελλο της Κρήτης, ο Παναγιώτης Μπάρλας του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ, που κατέκτησε τη 1η θέση και στους δύο αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2013, της δύσκολης κατηγορίας C5 με νέο μάλιστα ατομικό ρεκόρ χρόνου και παρά το γεγονός των βεβαρημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων (Διευθυντής σε κατάστημα Τραπέζης άλλης πόλης από τη κατοικία του), ο Σταμάτης Κοτζιάς του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ  Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας Δρόμου (6η θέση στο Πεκίνο και 8η θέση στο Λονδίνο) που κατέκτησε τη 1η θέση και στους δύο αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου  Α.με.Α. 2013 της κατηγορίας του (είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Αργυρούπολης) και αποτελεί μεγάλη ελπίδα διάκρισης στη Ποδηλασία Δρόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο το 2016 και ο 24χρονος Κορωπιώτης Βασίλης Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, πρωταθλητής Ελλάδος 2013 στη Ξιφασκία Α.με.Α., όπου στη πρώτη του εμφάνιση επικράτησε  μεταξύ άλλων  και  των δύο Ελλήνων Ολυμπιονικών του αθλήματος αυτού και αποτελεί μεγάλη ελπίδα για διεθνείς ελληνικές διακρίσεις στο άθλημα αυτό.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν λαβαράκια της ομάδας στους κ.κ. Στέλιο Τσελεπή και Ιωάννη Λάμπο, επειδή βοηθούν ενεργά στην αθλητική δραστηριότητα του τμήματος Ποδηλασίας του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης.

Βραβεύθηκαν επίσης με κύπελλα, πλακέτες και αναμνηστικά

 • ο Αλέξανδρος  Παναγιώτου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ για τις  νίκες του (3 ασημένια μετάλλια) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κολύμβησης Α.με.Α. 2013,                        
 • ο Κωνσταντίνος Νικολής του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ Πρωταθλητής  Ελλάδος  Ποδηλασίας Δρόμου Α.με.Α. 2013,
 • ο Στέλιος Δοκιμάκης του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για το γεγονός ότι αγωνίσθηκε σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Σκακιού και παρέμεινε αήττητος, αγωνιζόμενος στη πρώτη σκακιέρα και δύο φορές στη δεύτερη, καθώς επίσης και για τη προσφορά του ως αθλητή – σκακιστή στο τμήμα Σκακιού,
 • η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ, για τη κατάκτηση μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Α.με.Α. 2013,
 • η Αθηνά Λιβανοπούλου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ για τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Σκακιού Τυφλών 2013,                                                                                           
 • ο Δημήτριος Ντόβας του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ για τη κατάκτηση μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Στίβου 2013,    
 • ο Χρήστος Μαργιώρας   του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για τη προσφορά του ως αθλητή – αρχηγού της ομάδας μπάσκετ Ανδρών, που για 2ο συνεχόμενο χρόνο πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα μπάσκετ και προκρίνεται στην επόμενη φάση,
 • ο Φάνης Καταπόδης του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, πρωταθλητής Αττικής και στους  δύο αγώνες Ποδηλασίας Δρόμου της κατηγορίας Masters,
 • η Σοφία Ιωαννίδου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για την μακρόχρονη προσφορά της στο γυναικείο Χόκεΰ επί Πάγου και στην ομάδα μας,
 • η Ασπασία Ραΐση του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για την συνεχιζόμενη ανελλιπή παρουσία της  στις προπονήσεις του Χόκεΰ επί Πάγου, παρά μάλιστα τις δυσκολίες από την έλλειψη αγώνων στο άθλημα αυτό τα δύο τελευταία χρόνια,
 • ο Βασίλης Λούπος του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για το γεγονός ότι κατέκτησε αήττητος το ισχυρό σκακιστικό τουρνουά του Σ.Ο. Αμπελοκήπων 2014, επικρατώντας επί πολλών ισχυρών υψηλόβαθμων σκακιστών άνω των 2000 ΕΛΟ και μάλιστα στη πρώτη επανεμφάνισή του στο τουρνουά αυτό μετά την εντυπωσιακή πρωτιά που είχε πετύχει, όταν το είχε κατακτήσει και πάλι πριν από πολλά χρόνια σε ηλικία τότε 15 μόλις ετών, που είχε πρωτοεμφανισθεί σε τουρνουά Σκακιού, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι επανήλθε στην ενεργό δράση με την ομάδα μας Σκακιού παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα,
 • ο Άγγελος Κεχαγιάς του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, καλύτερος αθλητής της ομάδας στους αγώνες Πίστας,
 • ο Γιώργος  Κραουνάκης του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για τη πολυετή προσφορά του στην ομάδα Χαντ-μπωλ,
 • ο Αλέξης Μανάγιας του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης, για τη 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Σκακιού Τυφλών και την ένταξη και κλήση του στην Εθνική Ομάδα αυτού του  αθλήματος και
 • ο Κώστας Καμούδης του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, για τη 1η θέση που κατέκτησε στο σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού, μεταξύ των μαθητών της Δ  τάξης Δημοτικού των σχολείων της περιφέρειάς του και προκρίθηκε έτσι στα τελικά της Αττικής, όπως αντίστοιχες επιτυχίες είχαν  και οι  αθλητές της ομάδας μας Κώστας και Γιάννης Παπαδημητρίου.

Τέλος βραβεύθηκαν για τη προσφορά τους και οι προπονητές Κώστας Τσιαφούτης (μπάσκετ Ανδρών), Λουκάς Καταπόδης (Ποδηλασία), Στέφανος Καραλής (Χαντ-μπωλ), Παντελής Μανώλογλου (μπάσκετ Εφήβων) και Στέλιος Δοκιμάκης (Σκακιού).

Ακολούθησε το διάλειμμα για τη κοπή της πίτας από το Πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης και τα αναψυκτικά και η καθιερωμένη κλήρωση για το τυχερό της γιορτής που κέρδισε το λαβαράκι της ομάδας. Τυχερός εφέτος ήταν ο Σταμάτης Κοτζιάς του ΑΣΑΜΕΑ Πήγασου Κυψέλης, που είναι ο Παραολυμπιονίκης αθλητής ποδηλασίας Δρόμου στο Πεκίνο και στο Λονδίνο και μεγάλη ελπίδα για το Ρίο, καθώς επίσης τυχερή ήταν και η Τζούλια Φατούρου του Α.Ο. Αετός Αθηνών – Αμαζόνες, αθλήτρια Χόκεϋ επί Πάγου, που κέρδισε επίσης λαβαράκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση κάλυψε με ήχους Αρμόνιου ο σκακιστής της ομάδας Βασίλης Παπαγιάννης και ότι εκτός από τα κομμάτια πίτας, προσφέρθηκαν στους προσελθόντες και τα γνωστά παστέλια Καλαμάτας «Λάμπος», που ήταν ευγενική προσφορά του αθλητή Ποδηλασίας της ομάδας μας Γιάννη Λάμπου. Η γιορτή έληξε με πλατιά χαμόγελα όλων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1933

Αφήστε μια απάντηση