Δύο Ομαδικά Κύπελλα κατέκτησαν οι ποδηλάτες του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης σε δύο συνεχόμενες διοργανώσεις με περισσότερα ΕΤΑΠ, που διοργάνωσαν η ΠΕΠΑ και ο Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ

Χαμόγελα και ευχάριστοι προβληματισμοί έχουν προκύψει στον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης από τις συνεχόμενες εντυπωσιακές εμφανίσεις και διακρίσεις των αθλητών ποδηλασίας της ομάδας. Είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Λουκά Καταπόδη, της καλής φυσικής κατάστασης, της εμπειρίας και του καλού κλίματος μεταξύ των αθλητών της ομάδας. Ο ευχάριστος προβληματισμός προκύπτει από την ανάγκη νέας μεγάλης προθήκης για τη τοποθέτηση των ομαδικών κυπέλλων ποδηλασίας που με βεβαιότητα αναμένεται να κατακτούν οι αθλητές του. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες εβδομάδες διοργανώθηκαν με  ομαδική  βαθμολογία  ποδηλατικοί  αγώνες  με  περισσότερα  ΕΤΑΠ  ο καθένας,  με διοργανωτές τη ΠΕΠΑ (διοργάνωσε αγώνα με 3 ΕΤΑΠ) και τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ (διοργάνωσε αγώνα με 2 ΕΤΑΠ) και σε αμφότερους κατέκτησε ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης το Ομαδικό Κύπελλο, πραγματοποιώντας θριαμβευτικές εμφανίσεις με τους αθλητές του στη Κατηγορία Masters.

Στο πρώτο τριήμερο αγώνα της ΠΕΠΑ (ATTICA 3 RACES) ο Πήγασος κέρδισε το πρώτο ομαδικό με τους αθλητές του Λουκά Καταπόδη, ο οποίος κατάλαβε τη 1η θέση τόσο στη Κατηγορία του Β΄, όσο και σε όλη τη γενική Κατηγορία Masters, Φάνη Καταπόδη (2ος στη Κατηγορία του Α΄ ), Γιώργο Νίνη (5ος στη Κατηγορία του Α΄), Νίκο Λυμπέρη, Άρη Μπότσαρη, Νίκη Hemmings, Νίκο Γερολυμάτο και Παναγιώτη Λουκοβίτη.

Στο 2ο αγώνα του Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης αγωνίσθηκε με μικτή ομάδα και παρά την απουσία κορυφαίων αθλητών του, όπως ο Λουκάς Καταπόδης και ο Γιώργος Νίνης, κατέκτησε και πάλι τη 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία με επικεφαλής τον Φάνη Καταπόδη που κατέκτησε τη 1η θέση και στους δύο αγώνες (Ατομική Χρονομέτρηση και Σιρκουΐ).

Στις προσεχείς ημέρες, όταν συγκεντρωθούν τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων αυτών, θ’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1447

Αφήστε μια απάντηση