Θρίαμβος του Φάνη Καταπόδη και του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αττικής

Θριάμβευσαν οι ποδηλάτες του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αττικής που έγινε στο Κατσιμίδι (2η είσοδος Αγίας Τριάδας) στις 24/2/2013, με Πρωταθλητή Αττικής στη Κατηγορία Masters A τον Φάνη Καταπόδη του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής 2013 στον αγώνα Αντοχής. Ο αγώνας έγινε στη κυκλική διαδρομή Β είσοδος Αγίας Τριάδας – Ιπποκράτειος Πολιτεία – διασταύρωση προς Κατσιμίδι – Βαρυμπόμπη – Α είσοδος Αγίας Τριάδας – Β είσοδος Αγίας Τριάδας (1 στροφή = 7,8 χιλιόμετρα) σε συνολική απόσταση 62,4 χιλιόμετρα (8 στροφές). Μολονότι λόγω έκτακτου προβλήματος απουσίασε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της κατηγορίας Masters, που είναι ο διεθνής Λουκάς Καταπόδης του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης, οι αθλητές του σωματείου μας που αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα αυτό του Δρόμου Αντοχής 2013 πρωταγωνίστησαν και εντυπωσίασαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι μόλις στα τελευταία μέτρα κρίθηκαν τα μετάλλια και στο βάθρο εκτός από το πρωταθλητή πλέον Αττικής 2013 Φάνη Καταπόδη, ανέβηκε στη 3η θέση και ο άλλος αθλητής μας Γιώργος Νίνης ο οποίος επίσης πρωταγωνίστησε στον αγώνα. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης στον ίδιο αγώνα ο αθλητής μας Άρης Μπότσαρης, ο οποίος κατέλαβε τελικά τη 9η θέση στη κατηγορία Masters Β, ενώ ικανοποίησε επίσης και για τις δυνατές μάχες που έδωσε και την εμφάνισή του ο αθλητής μας Σεραφείμ (Μάκης) Σιδέρης στη κατηγορία Ανδρών.

Χάρις στις προσπάθειες του Λουκά Καταπόδη και όλων των αθλητών ποδηλασίας της ομάδας, ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης ξαναγεννιέται και στο άθλημα της ποδηλασίας και αναμένεται να επανέλθει σταδιακά στη παλιά του δύναμη στο άθλημα.

______________________

Στις επόμενες μέρες θ’ αναρτηθούν φωτογραφίες από το παραπάνω αγώνα ποδηλασίας και επίσης ρεπορτάζ από την ετήσια γιορτή της κοπής της πίτας και των βραβεύσεων που έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1287

Αφήστε μια απάντηση