Επιτυχίες του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης στο Σκάκι και στη Ποδηλασία

Νέες επιτυχίες του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης πέτυχαν οι αθλητές της ομάδας στο σκάκι και στη ποδηλασία.

* Στο Πρωτάθλημα Σκακιού κάτω των 12 ετών ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης νίκησε με σκορ 4-1 την αντίστοιχη σκακιστική ομάδα των Βριλησσίων (4/11/2012). Όλοι οι σκακιστές και η σκακίστρια της ομάδας διακρίθηκαν. Τη πιο εντυπωσιακή παρτίδα πραγματοποίησε στη πρώτη σκακιέρα ο Γιάννης Φίτσιος του Πήγασου, με νικηφόρο αποτέλεσμα, παρουσιάζοντας πολύ μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του.

* Στους διασυλλογικούς αγώνες Μπίκος ο Πήγασος ηττήθηκε στο Χολαργό από την ισχυρή τοπική ομάδα ΓΑΣ Χολαργού με σκορ 4,5 – 1,5 (4/11/2012), μετά από δυνατές σκακιστικές παρτίδες. Τις καλύτερες εμφανίσεις για το Πήγασο πραγματοποίησαν ο Γιάννης Μαρής, ο οποίος αγωνίσθηκε στη πρώτη σκακιέρα και απέσπασε ισοπαλία και ο Ledian Hysa, ο οποίος κατέκτησε τη νίκη.

* Στους αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, που διοργάνωσε η ΕΠΟΣΚ στο Κατσιμίδι (3 και 4/11/2012) ο Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης συμμετείχε με πλήρη ομάδα στις Κατηγορίες Ανδρών και Νέων. Εντυπωσίασαν ιδιαίτερα οι αθλητές του Νικόλαος Φωτοδήμος, Παναγιώτης – Ντέβις Μερσίνι και Πέτρος Καρκαλούσος, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Διονύσιος Ξύκης, χωρίς να υστερήσει κανένας αθλητής της ομάδας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1175

Αφήστε μια απάντηση