Οκτώβριος 2019 archive

Νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία του Ακρίτα αθλητή μας Ποδηλασίας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στον τετραήμερο διεθνή Γύρο Ποδηλασίας UCI της Κω στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας που έγινε στις 17 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

Νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία του Ακρίτα αθλητή μας Ποδηλασίας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη του Σωματείου μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στον τετραήμερο διεθνή Γύρο Ποδηλασίας UCI της Κω στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας που έγινε στις 17 έως 20 Οκτωβρίου 2019. Ο αθλητής μας Φανούρης – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης συμμετείχε και εντυπωσίασε στο διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Κω 2019. Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση συναγωνιζόμενος επάξια πολλούς κορυφαίους ξένους αθλητές ποδηλασίας που συμμετείχαν στον αγώνα αυτό, από 24 χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Marathon 2019. Παρά τον πολύ έντονο συναγωνισμό, τους κορυφαίους ποδηλάτες που συμμετείχαν και τις δύσκολες διαδρομές, ανταγωνίσθηκε επάξια τους αντιπάλους του, τερμάτισε και μάλιστα σε καλή σειρά σε όλους τους αγώνες κατακτώντας θέση μέσα στη πρώτη σαραντάδα των αθλητών στη γενική κατάταξη και απέδειξε  έτσι ότι χάρις στις επίπονες προσπάθειές του και τις προπονήσεις του  έχει ανέβει και άλλο η απόδοσή του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Το τετραήμερο των αγώνων περιελάμβανε: τη 1η ημέρα αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Mountain σε δύσκολη διαδρομή απόστασης 8 χιλιομέτρων, στην οποία ο αθλητής μας έφερε χρόνο 22΄ 30΄΄. Τη 2η ημέρα αγώνα Marathon απόστασης 60 χιλιομέτρων. Τη 3η ημέρα (Σάββατο) αγώνα σιρκουΐ απόστασης 36 χιλιομέτρων. Τη 4η ημέρα αγώνα Mountain 30΄ μέσα στη πόλη.

*  Το Σωματείο μας Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης και ο αθλητής μας Φανούρης – Παναγιώτης Κοντογιωργάκης ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο «Ποδηλατικός Όμιλος Κω» για τη βοήθειά του στον αθλητή μας Φανούρη – Παναγιώτη Κοντογιωργάκη, για τη κάλυψη της διαμονής και της διατροφής του στη Κω κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Κω 2019.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης το γεγονός ότι ο Φανούρης την ίδια ημέρα μετά τον τελευταίο μάλιστα αγώνα ζήτησε και αγωνίσθηκε και σε αγώνα ΟΠΕΝ, στον οποίο επίσης διακρίθηκε παρά την κόπωσή του και αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό για το πάθος του για την Ποδηλασία.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4619

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας «Α.Ο. Αετός Αθηνών» κ. Ευάγγελος Κακλαμάνος εξελέγη 2ος κατά σειρά στις αρχαιρεσίες που έγιναν στη Tακτική Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π) στις 23/10/2019 για την εκλογή 4 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μο.Π.

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας «Α.Ο. Αετός Αθηνών» κ. Ευάγγελος Κακλαμάνος  εξελέγη  2ος  κατά σειρά στις αρχαιρεσίες  που  έγιναν  στη  Tακτική  Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π) στις 23/10/2019 για την εκλογή 4 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μο.Π. Aποτελεί σημαντική επιτυχία για τον κ. Ευάγγελο Κακλαμάνο η εκλογή του αυτή στην Ε.Ο.Μο.Π., καθώς ο ίδιος είναι έμπειρο διοικητικό στέλεχος του Σωματείου μας  «Α.Ο. Αετός Αθηνών» με διάθεση προσφοράς και στο παρελθόν έχει ξαναασχοληθεί με τα διοικητικά της Ε.Ο.Μο.Π ως μέλος του Δ.Σ. αυτής. Συγχαρητήρια για την εκλογή του.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4620

Νέες επιτυχίες των αθλητών μας Ποδηλασίας Γιώργου Πιστικού (5ος), Κώστα Ανυφαντή (9ος), Γιάννη Ψαρόπουλου (9ος) και Δημήτρη Πούλια (13ος) του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στους Ποδηλατικούς Αγώνες «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβασης Πάρνηθας» (12/10/2019) και «Ανάβασης Σπηλιάς Λάρισας» (13/10/2019).

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές μας Ποδηλασίας Γιώργος Πιστικός (5ος), Κώστας Ανυφαντής (9ος), Γιάννης Ψαρόπουλος (9ος) και Δημήτρης Πούλιας (13ος) του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στους Ποδηλατικούς Αγώνες «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβασης Πάρνηθας» (12/10/2019) και «Ανάβασης Σπηλιάς Λάρισας» (13/10/2019).

* Στον Ποδηλατικό αγώνα «Ατομικής Χρονομέτρησης Ανάβαση Πάρνηθας», που διοργάνωσε το Σωματείο Π.Ο. ΖΕΥΣ στην Πάρνηθα στις 12/10/2019, ημέρα Σάββατο, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων, με αφετηρία μπροστά από το χώρο στάθμευσης του Τελεφερίκ Πάρνηθας και τερματισμό την διασταύρωση με τον δρόμο προς Καζίνο Πάρνηθας, αγωνίσθηκαν οι αθλητές μας Γιώργος Πιστικός, Γιάννης Ψαρόπουλος και Δημήτρης Πούλιας. Και οι 3 αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκαν και στον αγώνα αυτό, ο οποίος ήταν ο 5ος αγώνας από σειρά αγώνων ξεχωριστού πρωταθλήματος του Σωματείου Π.Ο. ΖΕΥΣ. Την καλύτερη θέση κατέλαβαν ο Γιώργος Πιστικός που αναδείχθηκε 5ος στην κατηγορία Μάστερ Δ και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών. Ο Γιάννης Ψαρόπουλος κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ και ο Δημήτρης Πούλιας κατέλαβε την 13η θέση στην κατηγορία Μάστερ Α.

* Στον Ποδηλατικό αγώνα «Ανάβαση Σπηλιάς Λάρισας», που διοργάνωσε το Σωματείο Γ.Σ. Λάρισας την Κυριακή 13/10/2019, με αφετηρία το Συκούριο Λάρισας, αγωνίσθηκε ο Κερκυραίος αθλητής μας Κώστας Ανυφαντής. Ο αθλητής μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και διακρίθηκε και στον αγώνα αυτό, ο οποίος είχε μία πολύ δύσκολη Ανάβαση. Ο Κώστας Ανυφαντής κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γ του αγώνα αυτού.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4615

Προκήρυξη Πανελλήνιου Ποδηλατικού Αγώνα Εθνικής Επετείου “ ΟΧΙ “ 28ης Οκτωβρίου ανάβαση στο Φλαμούρι (Πάρνηθας) στις 28/10/2019

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4610

Νέες διακρίσεις των αθλητών μας Ποδηλασίας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, από τις επιτυχημένες εμφανίσεις των αθλητών μας Δημήτρη Γκάτση και Μανώλη Κούλη στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα «12η Ανάβαση Ταϋγέτου», που έγινε στην Καλαμάτα την Κυριακή 29/9/2019.

Νέες διακρίσεις των αθλητών μας Ποδηλασίας του Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, από τις επιτυχημένες εμφανίσεις των αθλητών μας Δημήτρη Γκάτση και Μανώλη Κούλη στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα «12η Ανάβαση Ταϋγέτου», που έγινε στην Καλαμάτα την Κυριακή 29/9/2019. Οι αθλητές μας συνεχίζουν την παράδοση να συμμετέχουν και να διακρίνονται σε αγώνες ποδηλασίας που τελούνται σε όλη την Ελλάδα. Έτσι στον διασυλλογικό αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου Ανάβασης με την ονομασία «12η Ανάβαση Ταϋγέτου 2019» που διοργάνωσε την Κυριακή 29/9/2019 στην Καλαμάτα το Σωματείο Σ.Π.Ο. Καλαμάτας Ευκλής με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, συμμετείχαν οι αθλητές μας Δημήτρης Γκάτσης και Μανώλης Κούλης. Οι αθλητές μας εκπροσώπησαν επάξια τον Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης στην δύσκολη με πολυάριθμη συμμετοχή και έντονο συναγωνισμό Κατηγορία Μάστερ Β και κατέλαβαν ο Δημήτρης Γκάτσης την 16η θέση με χρόνο 2 ωρ. 22΄ 38΄΄ (μαζί με τον χρόνο της προεκκίνησης) και ο Μανώλης Κούλης την 21η θέση με χρόνο 2 ωρ. 34΄ 50΄΄ (μαζί με τον χρόνο της προεκκίνησης).

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4608

Με νέα σπουδαία εμφάνιση ο αθλητής μας Ποδηλασίας Γιάννης Ψαρόπουλος κατέκτησε την 4η θέση στην Κατηγορία του Μάστερ Γ στον ποδηλατικό αγώνα «Κάτω Τιθορέα Road Ανάβαση 2019» που έγινε στις 28/9/2019 στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Με νέα σπουδαία εμφάνιση ο αθλητής μας Ποδηλασίας Γιάννης Ψαρόπουλος κατέκτησε την 4η θέση στην Κατηγορία του Μάστερ Γ στον ποδηλατικό αγώνα «Κάτω Τιθορέα  Road Ανάβαση 2019» που έγινε στις 28/9/2019 στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Ο Γιάννης Ψαρόπουλος συνέχισε την παράδοση των διακρίσεων των αθλητών μας Ποδηλασίας στους αγώνες Ποδηλασίας σ’ όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας την εξαιρετικά καλή φυσική του κατάσταση και την εμπειρία του στο άθλημα.

Τον αγώνα διοργάνωσε το αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με εκκίνηση την πλατεία της Κάτω Τιθορέας και τερματισμό το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην εξής διαδρομή : Αφετηρία η κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας, στροφή νοτιοδυτικά με κατεύθυνση το χωριό της Αγίας Μαρίνας, διέλευση μέσα από το χωριό της Αγίας Μαρίνας, συνέχιση της ανάβασης με κατεύθυνση το Εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, όπου και ο τερματισμός του αγώνα. Η απόσταση της διαδρομής της Ανάβασης Κάτω Τιθορέας 2019 είναι 15,2 χιλιόμετρα με υψομετρικά 685μ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4605