Δεκέμβριος 2017 archive

Δεκ 21 2017

22 συνολικά μετάλλια είναι η πλούσια συγκομιδή μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριές μας του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2017, ενώ ο αθλητής μας Ντούνης κατέκτησε μέσα στο 2017 και το 1ο Ελληνικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλήματος της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο.

22 συνολικά μετάλλια είναι η πλούσια συγκομιδή μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριές μας του Σωματείου μας ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2017, ενώ ο αθλητής μας Ντούνης κατέκτησε μέσα στο 2017 και το 1ο Ελληνικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αθλήματος της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο.

Τα μετάλλια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2017 ανέρχονται αναλυτικά για την ομάδα μας σε 5 χρυσά, 10 ασημένια και 7 χάλκινα και τα κατέκτησαν οι κατωτέρω αθλητές και αθλήτριές μας: ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 2 ο Παναγιώτης Μπάρλας στο Στίβο, 1 ο Δημήτρης Ντόβας στο Στίβο, 1 ο Βασίλης Ντούνης στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο και 1 η Αθηνά Λιβανοπούλου στο Σκάκι Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 2 ο Μάριος Γεώργιος Ψύχαλης στο Στίβο, 2 ο Νίκος Παπαδάκης στη Ποδηλασία Πίστας, 2 ο Κωνσταντίνος Νικολής στη Ποδηλασία Δρόμου, από 1 ο Σταμάτης Κοτζιάς στο Στίβο, ο Σπύρος Μαρκουλάκης στη Ποδηλασία Δρόμου, ο Κώστας Κούτσιας στη Ποδηλασία Πίστας και ο Βασίλης Ντούνης στη Ξιφασκία με Αμαξίδιο.

ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ: 2 ο Γιάννης Δεφίγγος στη Ποδηλασία Δρόμου και από 1 ο Σταμάτης Κοτζιάς στο Στίβο, ο Σπύρος Μαρκουλάκης στη Ποδηλασία Δρόμου, ο Νίκος Παπαδάκης στη Ποδηλασία Πίστας, ο Κώστας Κούτσιας στη Ποδηλασία Πίστας και η Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου στη Τοξοβολία.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3685

Δεκ 21 2017

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις η πρωταθλήτριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς και αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κατηγορία Γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων 2017 που έγινε στη περιοχή Λευκώνα Σερρών από τις 13 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις η πρωταθλήτριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς και αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κατηγορία Γυναικών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων 2017 που έγινε στη περιοχή Λευκώνα Σερρών από τις 13 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2017, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο. Η διεθνής σκακίστριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου δίκαια έχει χαρακτηρισθεί από αρκετούς «βασίλισσα του Ελληνικού Σκακιού Τυφλών». Η Αθηνά αγωνίσθηκε με πολλούς ισχυρούς σκακιστές άνδρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται με το ελβετικό σύστημα και κατέκτησε 4 νίκες και 1 ισοπαλία στους επτά αγώνες συγκεντρώνοντας 4,5 βαθμούς. Δεν είναι άστοχο να λεχθεί ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Αθηνάς είναι το χρονόμετρο, καθώς η Αθηνά δεν έχει άμεση αντίληψη του εμφανιζόμενου χρόνου στα σκακιστικά χρονόμετρα και πλέον έχει καταργηθεί ο προστιθέμενος χρόνος σε κάθε κίνηση, χωρίς δε αυτά τα προβλήματα η Αθηνά πιστεύεται ότι θα συγκέντρωνε ακόμα περισσότερους βαθμούς. Ωστόσο ξεχώρισε αισθητά από τις άλλες γυναίκες και κέρδισε έτσι με μεγάλη άνεση τη 1η θέση στη κατηγορία Γυναικών. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Αθηνά αντιμετώπιζε εντονότατο πρόβλημα (στομαχικό) και ήταν αβέβαιη έτσι η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, η μεγάλη της όμως επιθυμία να συμμετάσχει σ’ αυτό, μετά από δύο (2) χρόνια απουσίας από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών, επιβραβεύθηκε με την εκ νέου κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος στη κατηγορία Γυναικών όπως και τα προηγούμενα χρόνια που συμμετείχε σ’ αυτό. Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι σκακιστές μας Δημήτρης Ντόβας και Αλέξης Μανάγιας, οι οποίοι, αντιμετωπίζοντας μεγάλο συναγωνισμό, διακρίθηκαν, συγκέντρωσαν από 4,5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα στους επτά αγώνες και κατετάγησαν μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του πρωταθλήματος  χάνοντας όμως στις λεπτομέρειες το  μετάλλιο.  Αξίζουν συγχαρητήρια στους παραπάνω αθλητές μας και την αθλήτριά μας, επειδή εκπροσώπησαν για μια ακόμα φορά επάξια την ομάδα μας ΑΣΑΜΕΑ  ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3684

Δεκ 19 2017

ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων μας «Πήγασος Κυψέλης» και «Αετός Αθηνών» εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους των Σωματείων μας και σε όλους τους φίλους του Ελληνικού Αθλητισμού, Χρόνια Πολλά για το νέο έτος 2018 με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3676

Δεκ 19 2017

Με χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα Σπάθη (Sabre) και ασημένιο μετάλλιο στο Ξίφος Μονομαχίας (Epee) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, που έγινε στις 16/12/2017 στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης», ο διεθνής αθλητής μας Βασίλης Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ», ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα αγωνιστική χρονιά του στο άθλημα αυτό.

Με χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα Σπάθη (Sabre) και ασημένιο μετάλλιο στο Ξίφος Μονομαχίας (Epee) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, που έγινε στις 16/12/2017 στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης», ο διεθνής αθλητής μας Βασίλης Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ», ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα αγωνιστική χρονιά του στο άθλημα αυτό. Η κορυφαία πάντως στιγμή του είναι μέχρι τώρα η κατάκτηση από τον Βασίλη Ντούνη του πρώτου Ελληνικού μεταλλίου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, που έγινε στην Ιταλία στις 7 ως 12/11/2017, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου (3ης θέσης) στο ατομικό αγώνισμα Σπάθης (Sabre).

O Βασίλης ήταν συγκλονιστικός στο Αιγάλεω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017. Ιδιαίτερα μάλιστα στο αγώνισμα Σπάθη (Sabre) κατενίκησε με άνεση στους Προκριματικούς Αγώνες όλους τους αντιπάλους του. Το ίδιο έπραξε και στον ημιτελικό, αλλά και στο τελικό όπου νίκησε δίκαια και τον μεταλλιούχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Βραζιλίας 2016 Π. Τριανταφύλλου με 15 – 9, κατακτώντας έτσι αήττητος την πρώτη  θέση και το χρυσό μετάλλιο. Ο Βασίλης ήταν αποφασιστικός και συναγωνίσθηκε στις κινήσεις του την ταχύτητα του φωτός, αποδεικνύοντας τα πλούσια αθλητικά προσόντα του και την καλή φυσική του κατάσταση. Στο αγώνισμα Ξίφος Μονομαχίας (Epee) ο Βασίλης επίσης πρωταγωνίστησε, φθάνοντας και πάλι στον τελικό με τον διεθνή και έμπειρο Π. Τριανταφύλλου, ο οποίος υπερίσχυσε στο αγώνισμα αυτό του Βασίλη. Ο Βασίλης κατέκτησε σ’ αυτό την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ανεβάζοντας ακόμα παραπάνω και την ομάδα μας με τα δύο του μετάλλια (χρυσό και ασημένιο) στον Πίνακα κατάκτησης μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε τις μεγάλες διεθνείς διακρίσεις και επιτυχίες του Κορωπιώτη πρωταθλητή μας Βασίλη Ντούνη μέσα στο 2017, που είναι οι εξής :

 

  • ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 12/11/2017

3η  ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΠΑΘΗ (Sabre) ΑΤΟΜΙΚΟ

25η θέση στο Epee ατομικό

11η θέση στο Epee ομαδικό

4η θέση στο Sabre ομαδικό

 

  • Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Ουγγαρία από 15 έως 20/2/2017

10η θέση στο Sabre ατομικό   

16η θέση στο Epee ατομικό

 

  • Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Ιταλία από 17 έως 19/3/2017

10η θέση στο Sabre ατομικό   

6η θέση στο Sabre ομαδικό

17η θέση στο Epee ατομικό

 

  • Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Ολλανδία στις 11 έως 15/5/2017

3η  ΘΕΣΗ ΣΤΗ  ΣΠΑΘΗ  (Sabre) ατομικό   

 

  • Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Πολωνία από 29/6 έως 2/7/2017

2η  ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΠΑΘΗ (Sabre) ομαδικό

8η θέση στο Sabre ατομικό   

21η θέση στο Epee ατομικό     

 

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που διεξήχθη στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2017

1η  ΘΕΣΗ  ΣΤΗ ΣΠΑΘΗ (Sabre) ΑΤΟΜΙΚΟ   

2η  ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ  (Epee) ΑΤΟΜΙΚΟ 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3674

Δεκ 14 2017

4ο Χριστουγεννιάτικο Ράπιντ γρήγορου Σκακιού 2017

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3670

Δεκ 11 2017

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις οι διεθνείς αθλητές του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017 της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο (16/12/2017) και του Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων (13-17/12/2017)

Έτοιμοι είναι για νέες διακρίσεις οι διεθνείς αθλητές (με τις Εθνικές Ελληνικές Ομάδες) του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017 της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο που θα γίνει στις 16/12/2017 και του Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων που θα γίνει στις 13-17/12/2017.

*  Ο δύο φορές 4ος Παραολυμπιονίκης (στο Ρίο Βραζιλίας το 2016) στο άθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο διεθνής αθλητής μας Βασίλης Ντούνης του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης θα εκπροσωπήσει και φέτος το Σωματείο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτού του αθλήματος που θα γίνει στο Αιγάλεω Αττικής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» το Σάββατο 16/12/2017. Ο Βασίλης θα συμμετάσχει στο αγώνισμα Σπάθη (Sabre) Α Κατηγορίας και στο αγώνισμα Ξίφος Μονομαχίας (Epee) Α Κατηγορίας, στα οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει για μία ακόμα φορά μετάλλια. Εφέτος μάλιστα ο Κορωπιώτης αθλητής μας είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε ατομικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο και αυτό έγινε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.

* Οι διεθνείς αθλητές μας Δημήτρης Ντόβας και Αλέξης Μανάγιας και η διεθνής αθλήτριά μας Αθηνά Λιβανοπούλου του ΑΣΑΜΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Κυψέλης, οι οποίοι έχουν κατακτήσει όλοι τους αρκετά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του αθλήματος του Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων θα εκπροσωπήσουν εφέτος το Σωματείο μας στο εφετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτού του αθλήματος που θα γίνει στη περιοχή Λευκώνα Σερρών από τη Τετάρτη 13/12/2017 μέχρι και τη Κυριακή 17/12/2017. Οι παραπάνω σκακιστές και σκακίστρια της ομάδας μας έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα για το πρωτάθλημα και αναμένεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν και θα επιτύχουν για μία ακόμα φορά σημαντικές διακρίσεις για τους ίδιους και την ομάδα μας στο αγαπημένο τους άθλημα.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3659

Δεκ 11 2017

Ο νεαρός σκακιστής Δημήτρης Κάσσιος του σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, πραγματοποιώντας νέες εντυπωσιακές σκακιστικές εμφανίσεις κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση στην κατηγορία του κάτω των 8 ετών και μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και στα δύο νεανικά σκακιστικά τουρνουά RAPID του ΓΑΣ Χολαργού (25/11/2017) και του Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (26/11/2017)

Ο νεαρός σκακιστής Δημήτρης  Κάσσιος του σωματείου μας  Α.Ο. Πήγασος  Κυψέλης, πραγματοποιώντας νέες εντυπωσιακές σκακιστικές εμφανίσεις κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση στην κατηγορία του κάτω των 8 ετών και μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη και στα δύο νεανικά σκακιστικά τουρνουά RAPID του ΓΑΣ Χολαργού (25/11/2017) και του Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 (26/11/2017). Ήδη ο Δημήτρης Κάσσιος, παρά το γεγονός αφ’ ενός της νεαρώτατης ηλικίας του και αφ’ ετέρου της ολιγόχρονης ενασχόλησής του με το αθλητικό Σκάκι, έχει δημιουργήσει, με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του στα διάφορα σκακιστικά τουρνουά, μία παράδοση συμμετοχών και μεγάλων διακρίσεων ιδιαίτερα σε νεανικά σκακιστικά τουρνουά RAPID (γρήγορου Σκακιού), εκπροσωπώντας επάξια το Σωματείο μας. Τα δύο παραπάνω αναφερόμενα νεανικά σκακιστικά τουρνουά RAPID διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 από τον ΓΑΣ Χολαργού και τον Α.Ο. Τρεις Αστέρες αντίστοιχα και είχαν και τα δύο χρόνο σκέψης για κάθε σκακιστή – παίκτη (για την κάθε σκακιστική παρτίδα) 10 λεπτά συν 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση και σύστημα το ελβετικό.

* Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017  ο ΓΑΣ Χολαργού διοργάνωσε το δικό του νεανικό τουρνουά Σκακιού Ράπιντ στο Χολαργό (κοντά στο σταθμό Μετρό «Χολαργός») σε 7 γύρους με το ελβετικό σύστημα. Συμμετείχαν 24 σκακιστές και σκακίστριες (22 αγόρια και 2 κορίτσια) εκ των οποίων τα 14 αγόρια ήταν στην ηλικιακή κατηγορία του Δημήτρη, δηλαδή κάτω των 8 ετών, 5 σκακιστές αγόρια ήταν στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 12 ετών και 5 άτομα (3 αγόρια και 2 κορίτσια) ήταν στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 10 ετών. Ο Δημήτρη Κάσσιος θριάμβευσε με 6 βαθμούς στους 7 αγώνες κατακτώντας μόνος του την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 8 ετών και την 2η στην γενική κατάταξη (ασημένιο μετάλλιο), μισό μόλις βαθμό πίσω από τον 1ο νικητή της γενικής κατάταξης Παναγιώτη Μαντούβαλο του  Σ.Ο. Παγκρατίου,  που  είναι  μεγαλύτερος,  δηλαδή  της  κατηγορίας κάτω των 12 ετών. Υπερίσχυσε των Πρόδρομου Παπαδόπουλου της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας και Δημήτρη Πλέτσια του ΑΠΟ Αίγλη Παπάγου, που συγκέντρωσαν από 5 βαθμούς, καθώς και όλων των υπόλοιπων σκακιστών.

Η αναλυτική τελική κατάταξη στο τουρνουά του ΓΑΣ  Χολαργού έχει ως εξής:

_____________________________________________________________________

* Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 ο Α.Ο. Τρεις Αστέρες ’89 διοργάνωσε το δικό του νεανικό σκακιστικό τουρνουά RAPID στην περιοχή του ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος Πατησίων Αθηνών σε 5 γύρους με το ελβετικό σύστημα. Συμμετείχαν 28 σκακιστές και σκακίστριες (25 αγόρια και 3 κορίτσια) ηλικίας μέχρι 16 ετών. Ο Δημήτρης Κάσσιος εντυπωσίασε και θριάμβευσε και σε αυτό το τουρνουά, στο οποίο συγκέντρωσε 4 βαθμούς στους αγώνες – γύρους και με αυτούς κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία του κάτω των 8 ετών και την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη του τουρνουά.

 

Ο  Δημήτρης Κάσσιος αποδεικνύει με τις σκακιστικές εμφανίσεις του ότι έχει σημαντικές σκακιστικές ικανότητες, χρειάζεται όμως να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο για το Σκάκι για την μεγαλύτερη σκακιστική του εξέλιξη, καθώς διαθέτει προσόντα διάκρισης στο αγωνιστικό Σκάκι με μεγάλα περιθώρια σκακιστικής εξέλιξης και ανόδου. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Κοντά στον πρωταθλητή μας Στέλιο Δοκιμάκη η εντυπωσιακή ανοδική σκακιστική πορεία των νεαρών σκακιστών του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, δηλαδή των Στέλιου Χρυσομάλλη, Γιάννη Φίτσιου, Νίκου Τραγουδάρα, Κώστα Παπαδημητρίου, Κώστα Καμούδη, Δημήτρη Κάσσιου, Γιάννη Παπαδημητρίου, Κ. Αγγελόπουλου, Μ. Γαστουνιώτη, Μ. Γκομπριάλ, Γ. Χατζηαντωνάκη, Π. Αλλιμεμάϊ, Ι. Ζαχαρόπουλου κ.α., έχουν φέρει μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για ανοδική πορεία του σκακιστικού μας τμήματος με επάνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

* Παραθέτουμε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις του Δημήτρη Κάσσιου στα παραπάνω αναφερόμενα σκακιστικά τουρνουά.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3658