Category: Διάφορα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ (12/2/2020).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00΄ έως 20.15΄ από το Δ.Σ. της ΕΟΜοΠ η ετήσια τιμητική εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, Σωματείων και προσωπικοτήτων για το 2019 και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στη διαδικασία της εκδήλωσης πρωτοστάτησαν από το Δ.Σ. της ΕΟΜοΠ ο Πρόεδρός της κ. Βελισσάριος Τρομπούκης και ο Γενικός Γραμματέας της  κ. Γεώργιος Αλικάκος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας. Σε αυτή την εκδήλωση η οποία έγινε στα κατάμεστα γραφεία της ΕΟΜοΠ  στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδί παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ κ. Καπράλος, ο κ. Κάκκος από τη Γ.Γ.Α. και πολλοί άλλοι επίσημοι. Βραβεύθηκαν κατ’ αρχήν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του Μοντέρνου Πεντάθλου για τις διεθνείς και τις ελληνικές διακρίσεις τους, καθώς και Σωματεία, με ολοφάνερη την αισιοδοξία για την επιτυχία ολοένα μεγαλύτερων διεθνών διακρίσεων στο Μοντέρνο Πένταθλο. Τιμήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΟΜοΠ, μεταξύ των άλλων, ο Πρόεδρος του Πήγασου Κυψέλης Δημήτρης Λιανός για τη προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό. Από τη πλευρά του ο κ. Δημήτρης Λιανός ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ΕΟΜοΠ  για τη τιμητική βράβευσή του, το συνεχάρη για την επιτέλεση του πολύτιμου έργου του στην ΕΟΜοΠ, την ανάσταση και το δυνάμωμα του Μοντέρνου Πεντάθλου, την εξασφάλιση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τα αθλήματα που καλλιεργεί, το οικονομικό νοικοκύρεμα της ΕΟΜοΠ παρά μάλιστα την δυσανάλογα μικρή επιχορήγηση που λαμβάνει και το γεγονός ότι δίνει μεγάλη σημασία και βοηθά πολύ στην ανάπτυξη του Μοντέρνου Πεντάθλου ακόμα και με το να μην επιβαρύνει οικονομικά τους αθλητές και τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, όπως δυστυχώς κάνουν άλλες αθλητικές Ομοσπονδίες στραγγαλίζοντας τα Σωματεία και τους αθλητές. Τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχιση στο επιτυχημένο έργο του Δ.Σ. στην Ομοσπονδία.

 Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα και μοιράστηκαν τα κομμάτια, μαζί με γλυκίσματα, αναψυκτικά και καφέδες σε όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές, αθλήτριες και παράγοντες   και  η  εκδήλωση   ολοκληρώθηκε  στην  ίδια  ευχάριστη   και  εορταστική ατμόσφαιρα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4720

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας «Α.Ο. Αετός Αθηνών» κ. Ευάγγελος Κακλαμάνος εξελέγη 2ος κατά σειρά στις αρχαιρεσίες που έγιναν στη Tακτική Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π) στις 23/10/2019 για την εκλογή 4 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μο.Π.

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας «Α.Ο. Αετός Αθηνών» κ. Ευάγγελος Κακλαμάνος  εξελέγη  2ος  κατά σειρά στις αρχαιρεσίες  που  έγιναν  στη  Tακτική  Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π) στις 23/10/2019 για την εκλογή 4 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Μο.Π. Aποτελεί σημαντική επιτυχία για τον κ. Ευάγγελο Κακλαμάνο η εκλογή του αυτή στην Ε.Ο.Μο.Π., καθώς ο ίδιος είναι έμπειρο διοικητικό στέλεχος του Σωματείου μας  «Α.Ο. Αετός Αθηνών» με διάθεση προσφοράς και στο παρελθόν έχει ξαναασχοληθεί με τα διοικητικά της Ε.Ο.Μο.Π ως μέλος του Δ.Σ. αυτής. Συγχαρητήρια για την εκλογή του.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4620

ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων μας «Πήγασος Κυψέλης» και «Αετός Αθηνών» εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους των Σωματείων μας και σε όλους τους φίλους του Ελληνικού Αθλητισμού, Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος 2019 με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές.

Το νέο έτος 2019 είναι η επέτειος συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση και την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης το 1979. Συμπληρώνουμε δηλαδή 40 συνεχόμενα χρόνια αθλητικών δραστηριοτήτων με πάρα πολλές αθλητικές επιτυχίες και θα συνεχίσουμε για ανάλογη συνέχεια

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=4168

Η συγγραφέας κα Άννη Παπαθεοδώρου, σκακίστρια του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, ολοκλήρωσε την συγγραφή του πρώτου της Βιβλίου, του οποίου γίνεται η παρουσίαση την Δευτέρα 19/3/2018.

Η συγγραφέας κα Άννη Παπαθεοδώρου, σκακίστρια του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, ολοκλήρωσε την συγγραφή του πρώτου της Βιβλίου, του οποίου γίνεται η παρουσίαση την Δευτέρα 19/3/2018. Η  κα  Άννη  Παπαθεοδώρου, η οποία είναι επίλεκτη ενεργός σκακίστρια του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, έχει μία θαυμαστή πολύπλευρη δραστηριότητα με διάκριση σε όλους τους τομείς που έχει ασχοληθεί και ασχολείται (υποδειγματική μητέρα Επιστήμονα, Τραπεζικός, επίλεκτη Σκακίστρια στο Σωματείο μας, με Κοινωνική προσφορά της μέσω δραστηριότητάς της και σε τοπικό Σύλλογο, τώρα Συγγραφέας κ.α.). Της αξίζουν συγχαρητήρια. Παραθέτουμε αυτούσια την πρόσκληση που ευγενώς απέστειλε σε μέλη του Σκακιστικού Τμήματος του Σωματείου μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης (στο οποίο είναι μέλος και η ίδια), η οποία έχει ως εξής:

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3883

ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων μας «Πήγασος Κυψέλης» και «Αετός Αθηνών» εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους των Σωματείων μας και σε όλους τους φίλους του Ελληνικού Αθλητισμού, Χρόνια Πολλά για το νέο έτος 2018 με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές και οικογενειακές.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=3676

ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων μας «Πήγασος Κυψέλης» και «Αετός Αθηνών» εύχονται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων, στους τεχνικούς, στα μέλη και στους φίλους των Σωματείων μας και σε όλους τους φίλους του Ελληνικού Αθλητισμού, Χρόνια Πολλά για το νέο έτος 2016 με υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη, δύναμη, ελευθερία, πρόοδο και επιτυχίες ατομικές, ομαδικές, οικογενειακές και εθνικές εν όψει και των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Βραζιλίας 2016.

latest-happy-new-year-2016-photos-730x411

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=2606

Ευχαριστήριο του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης ευχαριστεί θερμά την «HELLENIC POST CREDIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ» για την υλική συμπαράστασή της στην ομάδα μας, που βοηθά στην αθλητική δραστηριότητα του Σωματείου μας και επίσης ευχαριστεί την κα Ελένη Ξηνταράκου για την αμέριστη συμπαράστασή της.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=2057

Ευχές των Σωματείων μας με την ευκαιρία της έναρξης του 2014

Τα Δ.Σ. των Σωματείων μας Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης, ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών εύχονται θερμά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων των ομάδων μας, στους γονείς τους, στους προπονητές και τις προπονήτριές μας, στους φιλάθλους και τους φίλους μας που ενισχύουν τις αθλητικές μας προσπάθειες, καθώς και σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, Ενώσεις και Σωματεία, αθλητές, αθλήτριες και στελέχη να έχουν για το νέο χρόνο 2014 υγεία, ειρήνη, δύναμη, αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες και ευόδωση των στόχων τους.

Ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός με ρίζες πολλών χιλιετηρίδων στη χώρα μας δείχνει να επανέρχεται στη βάση του και οι ευχές των Σωματείων μας είναι επί πλέον να προχωρήσουν ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, ο καθένας από τον Τομέα του, για να επαναφέρουμε τον Αθλητισμό στη μεγάλη θέση και στη καρδιά που αξίζει στον Πολιτισμό και στην Ιστορία της Πατρίδας μας.

9018e7ba01b8ba042874f3841a9ee3af_2014-New-Year-HD-Wallpaper_768_480_c______

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1820

Ευχές για το 2014

Οι Διοικήσεις των Αθλητικών Σωματείων Α.Ο. και ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης και Α.Ο. Αετός Αθηνών εύχονται θερμά Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2014 με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των ομάδων μας, τους γονείς τους, τους προπονητές και τους φίλους των ομάδων μας.

1630245

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1807

Βραβεύθηκε και από το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο Ολυμπιονίκης Ποδηλάτης του Σωματείου μας Σταμάτης Κοτζιάς

VRAVEUSEIS_13_2BΣε μια λαμπρή εορταστική εκδήλωση που έγινε στο πολιτιστικό – συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (πλάι στο Δημαρχείο Αργυρούπολης) και στα πλαίσια ετήσιας εκδήλωσης «Βραβεύσεις 2013», ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, βράβευσαν τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες, κατοίκους του Δήμου για την αγωνιστική περίοδο 2012 (πάνω από 300 συνολικά που διακρίθηκαν κυρίως με νίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Βαλκανικούς Αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα) με πρώτο και καλύτερο τον Ολυμπιονίκη αθλητή ποδηλασίας του Σωματείου μας (ΑΣΑΜΕΑ Πήγασος Κυψέλης) Σταμάτη Κοτζιά, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε πολύ θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Σταμάτης Κοτζιάς μετά την 6η θέση που είχε καταλάβει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο στον Αγώνα Αντοχής του δύσκολου αθλήματος στις Ποδηλασίας Δρόμου, κατέλαβε την 8η θέση στον αντίστοιχο Αγώνα των Παραολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο, αγωνιζόμενος με την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αξία του στο άθλημα και το σταθερό πρωταγωνιστικό του ρόλο σ’ αυτό. Τη βράβευση στο Σταμάτη έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Χρήστος Καρτζίδης. Μετά από τη βράβευση του Σταμάτη, ο Δήμαρχος βράβευσε και τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη και Δέσποινα Σολωμού, οι οποίες κατέκτησαν την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους διακριθέντες αθλητές του Σωματείου μας το 2012, κάτοικος Αργυρούπολης είναι και ο Πρωταθλητής Τριάθλου του Α.Ο. Πήγασου Κυψέλης Σπύρος Γκοτζιάς.

Όσον αφορά τον Σταμάτη Κοτζιά, η γενική καταξίωσή του στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, του έχει φέρει και πρόταση να είναι και υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.aopigasos.gr/?p=1346